De Energie Vergelijking

Op basis van uw verbruik, wensen en budget kiezen wij samen met u het beste product. Deze wensen realiseren wij door te kiezen voor de beste leverancier met als resultaat: de voordeligste energieprijs en de beste voorwaarden.

Inkoopcollectief

Samen staat u sterker. Om een betere onderhandelingspositie te verkrijgen is het voor de MKB erg interessant om een inkoopcollectief te starten. De Energie B.V. koopt de energie collectief voor u in. Voor u geen extra inspanning, maar wel goedkope energieprijzen!

Strategische inkoop

Het is voor menig ondernemer een dagelijkse punt van irritatie: energieleveranciers die u opbellen en u een contract willen verkopen. Deze telefoontjes zijn zonde van uw energie en tijd. De Energie B.V. kiest voor u de meest geschikte energieleverancier. Hierdoor kunt u zich richten op uw onderneming en heeft u tegelijkertijd een kosten- en tijdbesparend energiecontract.

Uw besparing kan oplopen tot wel

0
per 100.000 kWh per jaar

Het beste tarief voor uw onderneming

Er zijn twee mogelijkheden waarop u de tarieven van gas en elektriciteit kunt kiezen:

  • Dagmarkt: de prijzen zijn (zeer) variabel en u betaalt wat de energie waard is. Hierdoor zijn extreem goedkope stroomprijzen mogelijk, maar u kunt in sommige gevallen ook meer betalen.

  • Toekomstmarkt: u koopt voor een vaste prijs uw gas en licht. U hoeft zich geen zorgen te maken over variabele prijzen. Ook op deze markt vergelijken wij diverse energieleveranciers, waardoor u vanuit het Inkoopcollectief De Energie B.V. alsnog goedkope energie krijgt.

Als uw adviseur op het gebied van energie, bekijken wij samen met u welke markt het beste past bij uw onderneming.